Visie

Voor een opdrachtgever die zich aan het oriënteren is, is de visie van een architect uiteraard heel belangrijk. Krijg je een professionele sparringpartner of iemand die koste wat het kost zijn ontwerp wil opdringen? Volpe Architecten heeft dienstverlening voorop staan.

De ontwerpen staan niet op zich, maar ontstaan na goed luisteren naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en het analyseren van de (unieke) bouwlocatie. Dit tezamen heeft als uitkomst een uniek ontwerp. Een ontwerp volledig toegesneden op de opdrachtgever en de locatie zorgt voor het perfecte maatwerk. Het doel is om ieder bouwplan te ontwerpen met een eigen karakter, een bijzondere ruimtelijke ervaring en een zorgvuldige afwerking, waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke kernwaardes zijn.

Ontwerp- en bouwprocessen zijn complex en elke keer weer uniek. Volpe Architecten is ervaren in deze disciplines en ziet het als uitdaging om tijdens deze processen het uitgangspunt, de wensen en belangen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de locatie, altijd in het oog te houden en deze volledig te benutten.